ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Τα προιόντα της Master μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θέρμανση συνεργείων και διαφόρων μικρών επιχειρήσεων όπως σιδεράδικα,βιοτεχνίες ρούχων , γραφεία,καθαριστήρια,επισκευαστικά κέντρα,και πολλές άλλες επιχειρήσεις του τριτογενούς τομέα.

Οι λύσεις είναι άφθονες και παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές.

Συνεργεία Αυτοκινήτων και Θέρμανση Ακτινοβολίας

Τα συνεργεία αυτοκινήτων είναι χώροι μόνιμα ανοιχτοί με αποτέλεσμα η θέρμανση με τις παραδοσικές μεθόδους να χάνεται λόγω των ανοιχτών χώρων.Η Master προτείνει την χρήση θερμαστρών ακτινοβολίας της σειράς Master XL6 και XL9 οι οποίες και θερμαίνουν μόνο τα αντικείμενα και όχι τον αέρα.

Θέρμανση σε μικρές βιοτεχνίες

Σε μικρές επιχειρήσεις και βιοτεχνίες τα ηλεκτρικά αερόθερμα Master είναι ιδανικά για την θέρμανση των χώρων μια και συνήθως υπάρχει και τριφασικό ρεύμα για τα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας.Τα ηλεκτρικά αερόθερμα έχουν μεγάλη παροχή αέρα και είναι αξιόπιστα και πολύ απλά στην χρήση.

Θέρμανση σε Φανοποεία

Οι θερμάστερς πετρελαίου της Master είναι ιδανικές για χώρους που είναι καλά αεριζόμενοι και γίνονται εργασίες και επισκευές .

Σιδεράδικα και Θέρμανση Ακτινοβολίας

Τα σιδεράδικα είναι χώροι μόνιμα ανοιχτοί με αποτέλεσμα η θέρμανση με τις παραδοσιακές μεθόδους να χάνεται λόγω των ανοιχτών χώρων.Η Master προτείνει την χρήση θερμαστρών ακτινοβολίας της σειράς Master XL6 και XL9 οι οποίες και θερμαίνουν μόνο τα αντικείμενα και όχι τον αέρα.

Θέρμανση σε συνεργεία

Σε χώρους συνεργείων κλειστών ιδανική λύση είναι οι αερόθερμες θερμάστρες υγραερίου οι οποίες έχουν υψηλή απόδοση και πολύ χαμηλή τιμής κτήσης.Ιδανική λύση για τον τεχνίτη.

Ψύξη χώρων με τα Biocooler της Master

Τα BioCooler της Master ψύχουν χώρους χωρίς να καταναλώνουν πολύ ρεύμα και με την χρήση μόνο νερού.Τα συστήματα υγρής παρειάς βοηθάνε στην εξάτμιση του νερού που εισερχεται στον ανεμιστήρα με αποτέλεσμα την αποβολή θερμότητας και άρα την ψύξη των χώρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This