Η εταιρία μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονικής που έλαβε χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο μας παρουσιάσαμε όλα τα νέα προϊόντα της Master Climate Solutions.Ιδιαίτερη ήταν η απήχηση του κοινού στα προϊόντα μας και τις λύσεις που τους προτείναμε για θέρμανση και κλιματισμό μεγάλων επαγγελματικών χώρων.

 

Απολογισμός 83ης ΔΕΘ 2018

Το δικό της «αμερικανικό όνειρο» έζησε η 83η ΔΕΘ, που ανέβασε φέτος ψηλότερα τον πήχη, καταφέρνοντας να προσελκύσει 283.853 επισκέπτες, έναντι 263.724 της περσινής. Άνθρωποι όλων των ηλικιών «αγκάλιασαν» με ενθουσιασμό την Έκθεση, αναδεικνύοντάς την στη μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας.

Με συνθήματα την εξωστρέφεια, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και αιχμή την συμμετοχή των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας, η 83η ΔΕΘ έγινε για εννέα ημέρες το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Οι αμερικανικοί κολοσσοί και τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα, οι περισσότερες από 100 ελληνικές startups στο θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα», η δυναμική ελληνική παραγωγή όπως παρουσιάστηκε από 48 Επιμελητήρια και 360 επιχειρήσεις-μέλη τους, οι 20 ξένες, κρατικές συμμετοχές, οι ποικίλες θεματικές ενότητες, από την ομορφιά και τη γαστρονομία μέχρι την εκπαίδευση και την μηχανοκίνηση, σε συνδυασμό με τις καθημερινές συναυλίες, τις δράσεις πολιτισμού και τις δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, συνέθεσαν ένα πολυγεγονός που έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα πλουσιότερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Οι εκθεσιακές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.500 έναντι 1.398 το 2017 και 556 το 2012, ενώ η συνολική κάλυψη σε στεγασμένους και υπαίθριους χώρους μεταφράζεται σε συνολικά 32.075 τ.μ. από 27.191 τ.μ. πέρυσι.

Η άφιξη του ίδιου του υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ροςαποδεικνύει τη βαρύτητα της παρουσίας της Αμερικής στην έκθεση.Οι ΗΠΑ καλύπτουν όλο το περίπτερο 13 με 60 εταιρείες-κολοσσούς και φορείς, όπως τις Facebοok, Google, Intel, HP, Oracle, Microsoft, Lockheed Martin.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο από στιγμές των ανθρώπων της Master στην 83η ΔΕΘ

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This