ΘΕΡΜΑΝΣΗ MASTER

Θερμάνετε τους χώρους σας με τα κορυφαία επαγγελματικά μηχανήματα της Ιταλικής Master

Αερόθερμα Πετρελαίου

Οι άμεσες θερμάστρες πετρελαίου είναι ιδιαίτερα αποδοτικές συσκευές που παρέχουν μεγάλους όγκους άμεσης  θερμότητας όπου απαιτείται. Είναι ιδανικές για ανοικτούς ή καλά αεριζόμενους χώρους όπως αποθήκες εργοστασίων, ή εργοτάξια. Οι άμεσες θερμάστρες της εταιρία μας είναι ευρέως γνωστές  ως πολύ αποτελεσματικές και ανθεκτικές συσκευές όπως επίσης είναι γνωστές  και για την ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Αερόθερμα Υγραερίου

Οι θερμάστρες αερίου Master μπορούν να προσδώσουν μεγάλες ποσότητες άμεσης θερμότητας.Είναι πολύ οικονομικές και αποδοτικές.Οι κινητές θερμάστρες αερίου είναι ιδανικές για καλά αεριζόμενους χώρους όπως οικοδομές,αποθήκες και εργοστάσια.

Ηλεκτρικά Αερόθερμα

Οι αερόθερμες ηλεκτρικές θερμάστρες είναι υψηλής απόδοσης συσκευές που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις θέρμανσης.Προσδίδουν με ασφάλεια ,καθαρή και γρήγορη θέρμανση.Είναι ιδανικές για προσωρινές η έκτακτες περιπτώσεις θέρμανσης μια και είναι φορητές.Οι αερόθερμες ηλεκτρικές θερμάστρες της εταιρίας μας χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα υλικά τα οποία πιστοποιούν την ανθεκτικότητα και την αποδοτικότητά τους.

Ηλεκτρικές Θερμάστρες Ακτινοβολίας

Οι ηλεκτρικές θερμάστρες ακτινοβολίας μπορούν να προσδώσουν με ασφάλεια καθαρή θερμότητα για απευθείας θέρμανση αντικειμένων ή ανθρώπων.Είναι ιδανικές για σπίτια η καταστήματα η συνεργεία κλπ.

Θερμάστρες Πετρελαίου Ακτινοβολίας

Οι θερμάστρες ακτινοβολίας καθαρού πετρελαίου δίνουν θέρμανση γρήγορα και στο μέρος που εσείς θέλετε χωρίς καθόλου κινήσεις αέρα.Είναι ιδανικές για χώρους που θέλουμε να στεγνώσουν βαψίματα σε τοίχους,για ξεπάγωμα μηχανημάτων ή σωληνώσεων και γενικά για θέρμανση χώρων εργασίας.

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ AIRBUS

Οι αερολέβητες πετρελαίου AIRBUS  είναι ιδιαίτερα αποδοτικές συσκευές που παρέχουν μεγάλο όγκο από 100%  καθαρό, στεγνό και χωρίς καπνό ζεστό αέρα.Η σειρά αποτελείται από μηχανήματα μεγάλης θερμαντικής ισχύος και μεγάλης παροχής αέρα. Είναι ιδανικές για θέρμανση μεγάλων χώρων όπως για παράδειγμα εκθεσιακούς χώρους. Χρησιμοποιούνται με εύκαμπτους σωλήνες που οδηγούν τον θερμό αέρα σε πολλά σημεία για καλύτερη κατανομή θέρμανσης.

Αερόθερμα πετρελαίου με καμινάδα

Οι θερμάστρες πετρελαίου με καμινάδα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές συσκευές που παρέχουν μεγάλο όγκο από 100%  καθαρό, στεγνό και χωρίς καπνό ζεστό αέρα. Είναι ιδανικές για θέσεις με περιορισμένο αερισμό, όπως καταστήματα, εκδηλώσεις με τέντες, χώρους παρασκευής τροφίμων ή εκθεσιακούς χώρους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την χρήση εύκαμπτων σωλήνων που κάνουν το θερμό αέρα να εξαπλωθεί πολύ εύκολα.

Παρελκόμενα

Ο οδηγός στα βοηθήματα των θερμαστρών.Αυτός ο επιπλέον εξοπλισμός κάνει την δουλειά των θερμαστρών Master πιο εύκολη και αποδοτική.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Με τα Ιταλικά προϊόντα της Master μπορείτε να θερμάνετε όλους τους χώρους είτε ανοικτούς είτε κλειστούς.Αερόθερμα ηλεκτρικά,πετρελαίου και υγραερίου,θερμάστρες ακτινοβολίας πετρελαίου και ηλεκτρικές και αερολέβητες πετρελαίου συνιστούν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για οποιαδήποτε εφαρμογή θέρμανσης.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε τις αγορές σας εύκολα και απλά

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This