ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Παράδοση στο σπίτι ή σε άλλο χώρο της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες μεταφοράς και διανομής.

Σε περίπτωση απουσίας σας την ώρα εκείνη, η συνεργαζόμενη courier, θα σας αφήσει γραπτό σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό δέματός σας και τηλέφωνο επικοινωνίας για περεταίρω συνεννόηση προς την τελική παραλαβή. Μπορείτε επίσης να ορίσετε να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει κατά την παράδοση της παραγγελίας να επιδείξει το Αστυνομικό Δελτίο της Ταυτότητας του και να υπογράψει στο δελτίο παραλαβής της μεταφορικής εταιρίας.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Δωρεάν Παραλαβή από Φυσικό Κατάστημα μας για παραγγελίες οποιουδήποτε ποσού προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

2. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έτσι φροντίσαμε να διαμορφώσουμε την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η Εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η MASTERHEATERS σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
– Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την συνεργαζόμενη τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την MASTERHEATERS μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η MASTERHEATERS δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

– Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας με άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Μπορείτε να επιλέξετε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας, να πληρώσετε το προϊόν που επιθυμείτε με μηνιαίες δόσεις σε όποια προϊόντα προσφέρεται. Οι κάρτες των αντίστοιχων τραπεζών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων φαίνονται παρακάτω. Η χρέωση των καρτών των οποίων οι αριθμοί δεν αναφέρονται παρακάνω, γίνεται εφάπαξ (χωρίς δόσεις).

– Με τη χρήση PayPal (Με την μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών παγκοσμίως)

Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συμβάλλει και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.

– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα της επιλογής σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπώνυμου σας και του κωδικού παραγγελίας σας στο καταθετήριο έντυπο, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μας (+30.2682022424) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο info@masterheaters.gr.

Related image

ΑΡ. ΛΟΓ. : 0026.0346.400.200.390891

IBAN : GR8102603460000400200390891
____________________________________________________________________________________

ΑΡ. ΛΟΓ. : 420002002007616

IBAN : GR7101404200420002002007616

_________________________________________________________________________________________________

Piraeus-Bank-01

ΑΡ. ΛΟΓ. : 6792116151508

ΙΒΑΝ : GR3401717920006792116151508

_____________________________________________________________________________________

logo NBG

ΑΡ. ΛΟΓ. : 44840281552 

ΙΒΑΝ : GR1601104480000044840281552

_________________________________________________________________________________________________

– Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών

Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά μέχρι 150 € παραγγελίας χωρίς προκαταβολή. Για ποσά μεγαλύτερα των 150 € χρειάζετε προκαταβολή ίση με το 35% του συνολικού ποσού (κατάθεση σε τράπεζα). Σε αυτήν την περίπτωση καταβάλετε το υπόλοιπο ποσό με στην συμβεβλημένη εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας, τοις μετρητοίς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από 500€ και άνω Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2014 τα παραστατικά αξίας € 500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) ανω των 3.000€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας • Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο Αγοράς

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και Επάγγελμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This