ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MASTER ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ MASTER

Οι θερμάστρες αερίου Master μπορούν να προσδώσουν μεγάλες ποσότητες άμεσης θερμότητας.Είναι πολύ οικονομικές και αποδοτικές.Οι κινητές θερμάστρες αερίου είναι ιδανικές για καλά αεριζόμενους χώρους όπως θερμοκήπια και φυταριές. Το κόστος χρήσης είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την θερμαντική ικανότητα των θερμαστρών με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι παραγωγοί να το προτιμάνε έναντι του πετρελαίου για την θέρμανση των θερμοκηπίων τους.

Οι άμεσες θερμάστρες πετρελαίου είναι ιδιαίτερα αποδοτικές συσκευές που παρέχουν μεγάλους όγκους άμεσης  θερμότητας όπου απαιτείται. Είναι ιδανικές για ανοικτούς ή καλά αεριζόμενους χώρους. Οι άμεσες θερμάστρες πετρελαίου της εταιρία μας είναι ευρέως γνωστές  ως πολύ αποτελεσματικές και ανθεκτικές συσκευές όπως επίσης είναι γνωστές  και για την ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.Σε περιπτώσεις όπου έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν η χρήση των άμεσων θερμαστρών πετρελαίου αποτελεί την ιδανική λύση.

Τα αερόθερμα υγραερίου της Master είναι ιδανικά για φυταριές μια και μπορούν να θερμάνουν γρήγορα και οικονομικά αυτά τα μικρά θερμοκήπια.Ειδικά στην περίπτωση των μοντέλων με την αυτόματη έναυση σε συνδυασμό με τον θερμοστάτη χώρου ο παραγωγός μπορεί να είναι σίγουρος οτι θα έχει την θέρμανση που χρειάζεται την ώρα που την χρειάζεται αξιόπιστα και με οικονομία.

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ MASTER

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 100% 100%
  • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ 90% 90%
  • ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ 100% 100%
  • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 80% 80%
Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This