ΠΡΟΙΟΝΤΑ MASTER ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Η κατασκευαστική βιομηχανία είναι η κύρια αγορά-στόχος για τα προϊόντα της Master. Επαγγελματικά αερόθερμα και αφυγραντήρες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε αυτόν τον κλάδο. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα κατά την επιλογή της συσκευής είναι η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σε δύσκολες συνθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείτε τα προϊόντα να έχουν ανθεκτική κατασκευή και υψηλή απόδοση. Τα προϊόντα της Master είναι πολύ ευκίνητα και διαθέτουν χαμηλό λειτουργικό κόστος, πράγμα που σημαίνει ότι θεωρούνται βασικός εξοπλισμός για τις επιχειρήσεις κατασκευών, καθώς και για τις μικρότερες ομάδες τεχνιτών που απασχολούνται με τελικά επιχρίσματα,με τους ελαιοχρωματισμούς και τις γυψοσανίδες.

Εκτός από τη βασική λειτουργία των θερμαντικών συσκευών – την αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, οι συσκευές επιτρέπουν στους τεχνίτες να συνεχίσουν να εργάζονται ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως επίσης θα επιτρέψει την επιτάχυνση πολλών διαδικασιών της οικοδομής όπως στέγνωμα αμμοκονίας τσιμεντοκονίας για τοποθέτηση πλακιδίων στέγνωμα τοιχοποιίας για ξεκίνημα βαφής κλπ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΙΝΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ

Κινητό θερμαντήρες από την Master είναι μια αδιαμφισβήτητη ηγετική θέση στον κλάδο των κατασκευών. Γρήγορη εγκατάσταση και υψηλής απόδοσης επιτρέπει να διεξάγει κατασκευαστικές εργασίες ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΕΣ

Η υψηλή παροχή αέρα στους αερολέβητες επιτρέπει την γρήγορη άνοδο της θερμοκρασίας του αέρα σε μεγάλες εγκαταστάσεις με σχετικά μικρό κόστος.Η παροχή θερμού αέρα είναι η ιδανική λύση για τις εγκαταστάσεις με συχνές εναλλαγές ζεστού και κρύου αέρα.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

φυγραντήρες και ανεμιστήρες από την Master είναι η τέλεια λύση για να απομακρύνει την περίσσεια της υγρασίας η οποία είναι συχνά ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τελειώματος και ανακαίνιση το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Κλιματιστικά

Τα κλιματιστικά της Master επιτρέπουν την άνεση κατά τις ζεστές ημέρες. Τα κινητά κλιματιστικά είναι τέλεια για τα container γραφεία στο εργοτάξιο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This