ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ MASTER

Η Master διευρύνει την γκάμα των προϊόντων για τις κτηνοτροφικές ανάγκες. Το MASTER CF 75 SPARK, ένα μια νέα θερμάστρα αερίου η οποία έχει σχεδιαστεί για τους πτηνοτρόφους , και ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στην Ελλάδα. Με τις τεχνικές παραμέτρους του και ειδικό σχεδιασμό για τη λειτουργία των κτηνοτροφικών κτιρίων, η συσκευή ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας με τις πιο αποτελεσματικές λύσεις θέρμανσης για τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Το Master CF 75 είναι μια θερμάστρα αερίου που λειτουργεί με υγραέριο ή φυσικό αέριο. Το φυσικό αέριο είναι ένα από τα λιγότερο ακριβά καύσιμα στην αγορά, η συσκευή είναι εκπληκτικά οικονομική στην χρήση και πλήρως αποτελεσματική.

Η θερμάστρα διαθέτει σύστημα ανάφλεξης με σπινθήρα που εγγυάται μεγαλύτερη αξιοπιστία από ό, τι οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Η θερμική ισχύς της συσκευής είναι της τάξεως των 75 kW και είναι η βέλτιστη για τις ανάγκες των εκτροφέων πουλερικών. Οι εγκαταστάσεις θέρμανσης που λειτουργούν σε πτηνοτροφία πιο συχνά περιλαμβάνουν πολλές τέτοιες συσκευές, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση δεκάδων μέτρων το ένα από το άλλο. Αυτό εξασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα και επιτρέπει στον πτηνοτρόφο να θερμάνει είτε ολόκληρο το κτίριο ή μόνο επιλεγμένες περιοχές του.

Τα εξαρτήματα του θερμαντήρα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στη διάβρωση και στις μηχανικές βλάβες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα στοιχεία του θερμαντήρα είναι καλά προστατευμένα από τη σκόνη και τις ακαθαρσίες που υπάρχουν στα πτηνοτροφία.

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί μέσα ή έξω από το κτίριο. Ανάλογα με τη μέθοδο της εγκατάστασης, διάφορα αξεσουάρ, όπως κιτ εγκατάστασης, αλυσίδες και διαχωριστές αέρα είναι διαθέσιμα. Στο βασικό εξοπλισμό, η θερμάστρα έρχεται με ένα κιτ μετατροπής από υγραέριο σε φυσικό αέριο.

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ ΑΕΡΙΟΥ MASTER

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 100% 100%
  • ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ 95% 95%
  • ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ 100% 100%
  • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 90% 90%
Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This