Στην Κροατία, η πόλη της Slavonski Brod φιλοξενεί το μεγαλύτερο προσφυγικό καταυλισμό της χώρας. Ο χειμώνας έχει έρθει, έτσι σκηνές δεν είναι αρκετά για να καταφύγιο προσφύγων από το κρύο. Χρειάζονται, επίσης, τη θέρμανση. Αυτός είναι ο λόγος που θερμάστρες και οι αερολέβητες της Master είναι εκεί, δίπλα σε κάθε μια από πράσινο και λευκό σκηνές τους, παρέχοντας τους ζέστη τον χειμώνα.

Ελπίζουμε ότι οι κίτρινες θερμάστρες μας μπορεί με κάποιο τρόπο να θεωρηθούν σαν μικρά ήλιοι στον βαρύ χειμώνα τους. Δεξιά μέχρι να έρθει επιτέλους το καλοκαίρι, η θερμάστρα ακτινοβολίας XL6 της Master θα είναι εκεί.

MASTER_helps_refugee_camps_01 MASTER_helps_refugee_camps_02 MASTER_helps_refugee_camps_12

 

H Master έχει στείλει στο κεντρικό στρατόπεδο προσφύγων στο Slavonski Brod πάνω από 70 τεμ. μηχανημάτων θέρμανσης από τις αρχές του Δεκεμβρίου, 2015.

Η Κροατική Εθνική Προστασίας και Διάσωσης Διεύθυνση αγόρασε 50 τεμ.  BV 77 αερολέβητες πετρελαίου με πλήρη σετ αξεσουάρ, όπως εύκαμπτοι σωλήνες, θερμοστάτες δωματίου και καμινάδες. Όλα τα θερμαντικά σώματα BV χρησιμοποιούνται σήμερα για τη θέρμανση των σκηνών και μερικά σε κτίρια που βρίσκονται μέσα στον κύκλο του στρατοπέδου προσφύγων.

Ο Ερυθρός Σταυρός της Κροατίας, αγόρασε επίσης BV 170 αερολέβητες πετρελαίου , καθώς και μερικές θερμάστρες ακτινοβολίας πετρελαίου XL 6 και ηλεκτρικά αερόθερμα Β3. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ορισμένα τμήματα των αποθηκών όπου η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού ετοιμάζει ρούχα και τρόφιμα για τους πρόσφυγες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This