ΠΡΟΙΟΝΤΑ MASTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τα προϊόντα της Master είναι πολύ διαδεδομένα στην βιομηχανία της διασκέδασης.Αερόθερμα, Ανεμιστήρες, Biocoolers και Κλιματιστικά χρησιμοποιούνται και κατά την προετοιμασία αλλά και κατά την διάρκεια πολυπληθών εκδηλώσεων ,γυρισμάτων ταινιών και σε χώρους φωτογραφήσεων.Το γεγονός ότι τα προϊόντα της Master μετακινούνται και εγκαθίστανται πολύ εύκολα σημαίνει ότι είναι ιδανικά για προσωρινές εγκαταστάσεις όταν τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης ψύξη και εξαερισμού είναι πρακτικά ανέφικτα ή απαιτούν μεγάλο χρόνο εγκατάστασης και πολύ μεγάλο κόστος.

Η εταιρία Master προσφέρει “έτοιμες” λύσεις για θέρμανση σκηνών και εκθεσιακών χώρων.Ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα των συσκευών επιτρέπουν την άνετη και αποδοτική χρήση.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΙΝΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ

Κινητό θερμαντήρες από την Master είναι μια αδιαμφισβήτητη ηγετική θέση στον κλάδο των κατασκευών. Γρήγορη εγκατάσταση και υψηλής απόδοσης επιτρέπει να διεξάγει κατασκευαστικές εργασίες ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΕΣ

Η υψηλή παροχή αέρα στους αερολέβητες επιτρέπει την γρήγορη άνοδο της θερμοκρασίας του αέρα σε μεγάλες εγκαταστάσεις με σχετικά μικρό κόστος.Η παροχή θερμού αέρα είναι η ιδανική λύση για τις εγκαταστάσεις με συχνές εναλλαγές ζεστού και κρύου αέρα.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

Οι αφυγραντήρες και ανεμιστήρες από την Master είναι η τέλεια λύση για την απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας η οποία είναι συχνά ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τελειώματος μιας κατοικίας και ανακαίνισης το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Κλιματιστικά

Τα κλιματιστικά της Master επιτρέπουν την άνεση κατά τις ζεστές ημέρες. Τα κινητά κλιματιστικά είναι τέλεια για τα container γραφεία στο εργοτάξιο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Βίντεο-Πώς θα θερμάνετε την μουσική σκηνή με τα αερόθερμα της Master

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This