ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΨΥΞΗΣ MASTER

Δείτε την γκάμα της Master στον τομέα της ψύξης και κλιματισμού χώρων.

ΨΥΞΗ ΧΩΡΩΝ ΜΕ AIRCOOLER

Δημιουργείστε το δικό σας μικροκλίμα στην επιχείρηση σας ψύχωντας τους χώρους με τα AirCooler της Master.Ανεμιστήρες μεγάλης παροχής αέρα με ταυτόχρονη ψύξη του χώρου.

MASTER ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ AIR COOLER ΣΕΙΡΑ CCX

Η σειρά BIOCOOLER CCX της MASTER διαθέτει ένα σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό και ψηφιακό πίνακα για τον έλεγχο της λειτουργίας τους.Τα Biocooler της σειράς CCX προσφέρουν μια οικονομικώς αποδοτική λύση για εμπορικές περιοχές και γραφεία με ανοιχτή πόρτα, όπου το παραδοσιακό σύστημα κλιματισμού δεν είναι σε θέση να αποδόσει σε ορισμένους χώρους, όπως αίθουσες συνεδριάσεων κ.λπ.

ΨΥΞΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Τεχνολογία ψύξης με εξάτμιση και εφαρμογές ψύξης με τις μεγαλύτερες παροχές αέρα μας δίνουν την δυνατότητα να ψύξουμε μεγάλους χώρους χωρίς μεγάλο κόστος λειτουργίας.

ΣΤΑΘΕΡΑ AIR COOLER

Εξοικονόμηση ενέργειας και περιβαλλοντικά φιλικοί ψύκτες τύπου Air Cooler για τον έλεγχο του κλίματος των μεγάλων χώρων.Δημιουργεί ένα άνετο εσωτερικό περιβάλλον με τον καλύτερο συνδυασμό θερμοκρασίας και υγρασίας.

KINHTOI ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ AIR COOLER ΣΕΙΡΑ CCX

Η σειρά AIRCOOLER CCX  έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις ανάγκες ψύξης για διάφορες εμπορικές περιοχές όπως μικρά καταστήματα, γραφεία, εστιατόρια και μικρότερα εργαστήρια. Το CCX διαθέτει ένα σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό και ψηφιακό πίνακα για τον έλεγχο της λειτουργίας τους.Τα Biocooler της σειράς CCX προσφέρουν μια οικονομικώς αποδοτική λύση για εμπορικές περιοχές και γραφεία με ανοιχτή πόρτα, όπου το παραδοσιακό σύστημα κλιματισμού δεν είναι σε θέση να αποδόσει σε ορισμένους χώρους, όπως αίθουσες συνεδριάσεων κ.λπ.

ΚΙΝΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ AIRCOOLER MASTER

Τα AirCooler της Master ψύχουν τον αέρα χρησιμοποιώντας μια απλή φυσική διαδικασία:το γεγονός οτι η εξάτμιση του νερού χαμηλώνει την θερμοκρασία του αέρα.

Κινητοί ανεμιστήρες με δοχείο αποθήκευσης νερού και μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η Master σε συνεργασία με την Dantherm προσφέρει φορητά κλιματιστικά με military specifications για ψύξη στις πιο δύσκολες συνθήκες (μέχρι 55OC)

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ MASTER

Πλήρης γκάμα φορητών κλιματιστικών για απλή οικιακή χρήση.Ψύκτες Breezair για χρήση από μικρούς χώρους καταστημάτων μέχρι βαριά βιομηχανική.Με τα προϊόντα της master θα κάνετε την δουλεία σας σίγουρα και απλά.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε τις αγορές σας εύκολα και απλά
Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος της σελίδας μας για να μαθαινετε τα νέα μας και τις προσφορές μας 

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Share This